היי, שבוע טוב :)
בשבח והודיה לה' יתברך התחתנתי!!
בזכות בורא עולם שנתן לי בלב לפתוח כרטיס אצלכם באתר ולזכות ולהכיר את החצי שמשלים אותי- את בעלי.
אני רוצה לשתף אתכם שפעמים רבות הקפאתי והחזרתי את הכרטיס ומשום כך גם לא ראיתי את ההודעה הראשונה שבעלי שלח לי, מספר חודשים לפני ההיכרות, ומשום מקום!
כנראה שהקב"ה קבע, שהגיע זמן הישועה, ופתאום הסתכלתי, ולא האמנתי שמשם תבוא הישועה (וכך גם בעלי).

ניסיתי שדכניות, מכרים, הורים...
לא ציפיתי שהישועה תבוא מכאן, ואני רוצה לחזק את כל מי שעדיין לא מצא את החצי שלו שלא יתייאש! כי בדיוק בנקודה הזאת וברגע הזה, ברגע השחור של הייאוש, בורא עולם מזמן את הישועה.
"לפעמים הרגעים הכי קשים של חיינו מובילים אותנו להצלחות הכי גדולות. אסור להפסיק להאמין"!
תודה רבה לכם שהייתם שליחים טובים -
שירה ושמעון
היי, שבוע טוב :)
בשבח והודיה לה' יתברך התחתנתי!!
בזכות בורא עולם שנתן לי בלב לפתוח כרטיס אצלכם באתר ולזכות ולהכיר את החצי שמשלים אותי- את בעלי.
אני רוצה לשתף אתכם שפעמים רבות הקפאתי והחזרתי את הכרטיס ומשום כך גם לא ראיתי את ההודעה הראשונה שבעלי שלח לי, מספר חודשים לפני ההיכרות, ומשום מקום!
כנראה שהקב"ה קבע, שהגיע זמן הישועה, ופתאום הסתכלתי, ולא האמנתי שמשם תבוא הישועה (וכך גם בעלי).
סיפור ההכרות של שירה ושמעון, 24/01/22 13:55
מזל טוב! יגל לבכם בישועתם, בניין עדי עד! שובע שמחות ושלום בית אמיתי תדור ביניכם :)
המון מזל טוב שיהיה בניין עדי עד עם המןן אושר שמחה וילדים בעז"ה
וצודקת ישועת ה' כערף עין🙏😊
תודה לזוג החמודים על החיזוקים.מזל טוב !
והמון הצלחה בחיים המשותפים.
מהממים שאתם , מזל טוב ובע"ה בנין עדי עד . כל כך מרוגשת בשבלכם. איזה מקסימים אתם תצליחו . אמן ואמן .
כמה אושר רוך וחמלה עוטפים אותכם. ב" ה ש זכיתם להקים אחת ביתכם בקדושה "ודו לי מקדש ודכנתי בתוכם"