"ואפילו בהסתרה שבתוך הסתרה, בוודאי גם שם- נמצא ה' יתברך" (ברסלב).
כמו כל זוג באתר, עברנו דרך עד שמצאנו אחד את השניה.
אני, שירה הייתי תקופה ארוכה באתר, היו פה ושם כמה דייטים אבל לא משהו רציני שהתפתח.
לסתיו, לעומת זאת היה ממש מזל ותוך כמה חודשים בודדים מצא אותי וישר שלח לי הודעה. ;)
ופה הנס הפרטי שלנו מתחיל, רק התחלנו לצאת ולאחר שלושה דייטים משותפים, עברתי תאונת דרכים קשה שלאחריה הייתי צריכה לעבור תקופה של שיקום ארוך התאוששות והחלמה.
אבל סתיו המדהים לא וויתר עליי והמשיך את הקשר בלי שום היסוס על אף מצבי הרגיש והיה נוסע ומשקיע שעה וחצי לכל כיוון כדי להיות איתי בתקופה הכי מאתגרת בחיי.
ב"ה יצאתי מזה בנס, וזכינו להתחתן שבוע לפני כל הבלאגן של הסגר של בט' אדר תש"פ. החתונה הייתה מהממת ושמחה והתקיימה שנה ושבוע אחרי התאונה.
אז לכם שליש גן עדן היקרים,
תודה רבה לכם שנתתם לנו את האפשרות להכיר אחד את השנייה וגם קיבלנו מתנה עצומה וזאת הזכות להיות הורים לאוצר הקטן שלנו.
תודה על הכל-סתיו ושירה :)
"ואפילו בהסתרה שבתוך הסתרה, בוודאי גם שם- נמצא ה' יתברך" (ברסלב).
כמו כל זוג באתר, עברנו דרך עד שמצאנו אחד את השניה.
אני, שירה הייתי תקופה ארוכה באתר, היו פה ושם כמה דייטים אבל לא משהו רציני שהתפתח.
לסתיו, לעומת זאת היה ממש מזל ותוך כמה חודשים בודדים מצא אותי וישר שלח לי הודעה. ;)
ופה הנס הפרטי שלנו מתחיל, רק התחלנו לצאת ולאחר שלושה דייטים משותפים, עברתי תאונת דרכים קשה שלאחריה הייתי צריכה לעבור תקופה של שיקום ארוך התאוששות והחלמה.
אבל סתיו המדהים לא וויתר עליי והמשיך את הקשר בלי שום היסוס על אף מצבי הרגיש והיה נוסע ומשקיע שעה וחצי לכל כיוון כדי להיות איתי בתקופה הכי מאתגרת בחיי.
ב"ה יצאתי מזה בנס, וזכינו להתחתן שבוע לפני כל הבלאגן של הסגר של בט' אדר תש"פ. החתונה הייתה מהממת ושמחה והתקיימה שנה ושבוע אחרי התאונה.
אז לכם שליש גן עדן היקרים,
תודה רבה לכם שנתתם לנו את האפשרות להכיר אחד את השנייה וגם קיבלנו מתנה עצומה וזאת הזכות להיות הורים לאוצר הקטן שלנו.
תודה על הכל-סתיו ושירה :)
*נס החנוכה של סתיו ושירה, 29/11/21 12:49
וואוו איזה סיפור מרגש,שאפו ענק לסתיו המקסים.לא פשוט רק להכיר מישהי ובום תאונת דרכים שיקום,מצב בריאותי לא משהו ואז הספקות והלבטים...שאפו ענק ותודהלה לה' על עוד בית שנבנה🙏 ישתבח שמו לעד.אין עוד מלבדו🙏
מזל טוב
ובאמת ים של הצלחות
בשם ה' נעשה ונצליח
למצוא את החצי המשלים אמן ואמן❤️
מזל טוב מגד שמבין בשמות אם תרצו לשמוע על שמותיכם תתקשרו אלי 0528109800 בתודה וברכה גד.
איזה יופי היה לקרוא את שכתבת כאן שירה. ברוך ה' שאת אחרי התאונה. ומזל טוב ממש על החתונה ועל התינוק שהצטרף למשפחה
הצלחה בכל אשר יפנו.אושר,ופרנסה טוב ולזכור תמיד שטנגו רוקדים שתים. בע"ה.🌷🌷🌷🌷
המון מזל טוב !!! בניין עדי עד !!! שיהיה הצלחה מרובה למעלה מעל הטבע. אהבה ואחווה שלום טריות !!!
מזל טוב רק בשמחות בן 24 חרדי מודרני פרטים בוואצפ 0559828585 גובה 166