הסיפור שלנו התחיל בתקופת הקורונה,
רפאל שלח לי הודעה ואחרי כמה שיחות, יום לאחר מכן כבר נפגשנו.
היה חיבור מדהים בשיחות, ובהומור המשותף. רפאל גילה לי אחרי החתונה שכבר בדייט הראשון הוא ידע שאהיה אשתו :)
אצלי זה התחיל מתפילה לקב״ה שאצליח למצוא את הזיווג שלי מבלי לבחון את המעטפת יתר על המידה - מקצוע, מקום מגורים, גיל וכד'…
פשוט התפללתי לה׳ שישלח לי את הבן אדם שאזכה להכיר את האישיות והפנימיות שלו וזה מה שיקבע.
וכך קרה, לאחר 4 חודשים התארסנו ובמרץ האחרון נישאנו :)

מכאן, רוצה לומר שהמסע שלי באתר היה מאתגר והיו לי דייטים שלא צלחו.
אך אף פעם לא איבדתי את האמונה והתקווה.
פשוט לפתוח בתפילה!
בהצלחה לכולם- אסתר ורפאל :)
הסיפור שלנו התחיל בתקופת הקורונה,
רפאל שלח לי הודעה ואחרי כמה שיחות, יום לאחר מכן כבר נפגשנו.
היה חיבור מדהים בשיחות, ובהומור המשותף. רפאל גילה לי אחרי החתונה שכבר בדייט הראשון הוא ידע שאהיה אשתו :)
אצלי זה התחיל מתפילה לקב״ה שאצליח למצוא את הזיווג שלי מבלי לבחון את המעטפת יתר על המידה - מקצוע, מקום מגורים, גיל וכד'…
פשוט התפללתי לה׳ שישלח לי את הבן אדם שאזכה להכיר את האישיות והפנימיות שלו וזה מה שיקבע.
וכך קרה, לאחר 4 חודשים התארסנו ובמרץ האחרון נישאנו :)
הסיפור המופלא של אסתר ורפאל*, 31/10/21 14:39
מזל טוב נשמות . בקרוב לכולם השם גדול יותר לכולנו את מה שאנחנו רוצים ומחפשים. כתוב בתורה. מה עושה השם אחרי בריאת העולם. אז הוא יושב ומזווג זיווגים.הצלחה לכולם אמןןן. ואל תשכחו להודות קודם לו.
מקסימים ומתוקים איזה מרגשים אתם רואים טת האהבה בניכם ברוך השם שרק ימשיך כך אמונה זה המפתח להכול בהצלחה אושר ברכה הצלחה בריאות והמון אהבה לאורך כול החיים שרק תתפח ותיפרח:)
איזה יפים😍
מה רבו מעשייך ה' כולם בחכמה עשית
יהי רצון שנזכה גם אנחנו וכל הרווקים והרווקות בע"ה🙏
איזה כייף שזה כבר מאחוריכם כל הדייטים הפגישות יוזמות ריצות ועכשיויו זה הזמן רק שלכם בלבד הקן הזה שבניתם ביחד.
הרגשה נפלאה וירדו לכם אבנים מהלב!!
שאפו ותענוג גדול לכל החיים!!
יו
לזוג היקר והמקסים!מלא מזל טוב,בניין עדיי עד ב"ההה,כל הכבוד על ההתמדה,מאד מאגש
ב"ה ישתבח הבורא
לעולם אין לאבד תקווה אין שום יאוש בעולם כלל,
המון מזל טוב מאחלת לכולם בשם השם נעשה ונצליח💞🌸✨
וואוו אסתר,את מהממת!!! תודה על השיתוף המון המון מזל טוב ואמן וגם אני אתמקד בעיקר 🙏