אני וגיא בעלי בעצם התחלנו לדבר באפליקציה של "שליש גן עדן" כשנה לפני שנפגשנו.
הוא גר בבית שמש ואני בבאר שבע וידענו שבגלל המרחק והרצון של שנינו להישאר קרובים לבית אז לא יהיה יותר מידי סיכוי.
כל חודשיים שלושה היינו בודקים דופק, את עדיין בבאר שבע? אתה עדיין בבית שמש? וכשהתשובה נשארה בעינה אז לא הרחבנו את השיחה.
בינתיים ניסינו כל אחד למצוא את האחד שלו ללא הצלחה. עד ט"ו באב 2019.

מאד רציתי דייט טיול לטו באב ואז אמרתי לגיא: זה או עכשיו או אף פעם. גיא נענה לאתגר ובא לדייט ומאז זה היסטוריה, אחרי ארבעה חודשים הציע לי נישואין, ארבעה חודשים נוספים אחרי התחתנו, עברנו לגור בבאר שבע והיום אנחנו מצפים לילד ראשון ב"ה.
תודה רבה לקב"ה ולשליחים שלו בשליש גן עדן שעזרו לחבר בינינו ועוד הרבה זוגות אחרים.
ליה וגיא
אני וגיא בעלי בעצם התחלנו לדבר באפליקציה של "שליש גן עדן" כשנה לפני שנפגשנו.
הוא גר בבית שמש ואני בבאר שבע וידענו שבגלל המרחק והרצון של שנינו להישאר קרובים לבית אז לא יהיה יותר מידי סיכוי.
כל חודשיים שלושה היינו בודקים דופק, את עדיין בבאר שבע? אתה עדיין בבית שמש? וכשהתשובה נשארה בעינה אז לא הרחבנו את השיחה.
בינתיים ניסינו כל אחד למצוא את האחד שלו ללא הצלחה. עד ט"ו באב 2019.
ליה וגיא - הכירו בשליש גן עדן, 22/08/21 12:15
מהמם אין מרחק לאהבה אני טסתי עד
ארה"ב שמרגישים שזה זה זה זה ..😊🤗
שווה להשקיע כדי לא לשקוע 😂🤣
ברכה והצלחה לזוג החמודי שתזכו להקים בית בישראל עם ערכים אהבה אחווה אושר ונחת 😘😘
מזל טוב ליה וגיא, על הנישואין ושאתם קרובים להיות הורים בשעה טובה. תזכו לנישואין טובים ושמחים ולדורות ישרים מבורכים. לידה קלה ושנה טובה ומבורכת בכל התחומים. 🍯🍏
השתדלות זה שם המפתח לתת סמן להכיר להשאיר פתח לא לחסום לנעול ולזרוק מפתח לא לחרוץ דין מייד
לאחרונה נפגשתי עם בחורה מהמרכז בשבילי זה היה עינוי להתארגן להגיע מבאר שבע
הגברת ישבה כמו עץ ממתינה לאליהו הנביא
כל הכבוד לכם ברכה והצלחה
חייבים להקריב בשביל אהבה! אני נסעתי מתל אביב לחולון!! כזה אני, משקיען😃
מהממים, איזה סיפור מרגש שתזכו להקים בית כשר ונאמן בניין עד עד!
ממש מרגש כמה סיעתא דישמיא היתה לכם ... קיבלתם מתנה משמיים זה את זו והינה עוד רגע מתנה נוספת תינוק... תודה להשם ולשליש שפתח אתר כזה עם עם אנשים ונשים באכות טובה מזל טוב ובריאות אושר
וואיי מרגש עד דמעות לי בכל אופן ..מאד קשה למצוא זיווג וכזה מצליח זה מרגש ביותר אותי עד דמעות של שמחה. זוג יפה . בהצלחה🙏👌❤