עוד מחכה לאחד...
האביר? הנסיך? גבר החלומות? האחד? האם הוא קיים באמת?
בנות, התשובה היא כן!!!!
אני מפצירה בכן לחזור ולהאמין באהבה. אני מאמינה באהבה.
אהבה טובה, בריאה, כזו שממלאת אותך, שמרגישה כמו השלמה, שותפות לחיים, חיי משפחה ו-רומנטיקה!
נכון, דיברנו על הסוג של הגברים שהם פחות כאלה בדורנו (ונדבר עוד רבות)... אבל נשים דגש על אלה שכן!
יש עדיין את הגברים טובי הלב, זה שיקטוף לך את הירח, יפנק, יתן כתף חמה, יתן לך להרגיש אישה יפה, ויעמוד לצידך באש ובמים.
אתן יודעות מה הבעיה??? שרובנו הנשים, לא רוצות אותם!!! מה לעזאזל?... אספר לכן קצת מסיפור חיי האישיים..
בעבר הייתה לי מערכת יחסים ארוכה, שלא הובילה לחתונה בסופו של דבר ונגמרה בשברון לב לא קטן.
לא היה קל להתאושש אבל עברתי תהליך עצום, שהתחיל בסיום הקשר ונמשך אחריו. חלק מהתהליך כלל, חזרה של הכוח שלי לעצמי, שליטה על חיי, הרמת הביטחון העצמי שלי ועוד. וכמו שאתן שמות לב, זה היה קשר לא בריא בלשון המעטה.
אבל הכי חשוב - שמתי מטרה מה אני רוצה בגבר שלי. ושמרתי על טיפת האמונה שלי באהבה ובכך שיש אי שם גבר טוב שנוצר במיוחד בשבילי.
כזה שיכבד, יפנק, יאהב ללא תנאי, ירצה להקים משפחה ואפילו דומה לי בהשקפות שלי על החיים.
נכנסתי לאתר ההיכרויות "שליש גן עדן" - לנסות את מזלי, עם גבר טוב ירא שמיים :)
כעבור דפדוף קל, נעצרתי על תמונה - שלחתי "היי"..
ומשם הכל היסטוריה.. מצאתי את בעלי! תוך שנה היינו תחת חופה- והוא היה כל מה שכתבתי לפני. עם כמה שהאמנתי לפני.... הופתעתי מאוד שקיים בעולם אחד כזה בסופו של דבר, במיוחד בשבילי.
אז זה האביר, הנסיך, גבר החלומות - וזה ממבט של חמש שנות נישואין...
בנות - לא לאבד תקווה!
אתן כל כך שוות הרבה יותר. תרימו לעצמכן.
ותכינו כמוני מכתב אישי לעצמכן, איזה גבר אני מאחלת לעצמי???
(לא בררנות היא הנושא, אלא מה שמגיע לך לקבל!!)
מה שנשאר לך זה רק להאמין..
אם את צריכה עזרה עם זה, התקשרי לייעוץ 0525852438
תמיד פה בשבילך.
דניאלה :)
צילום: סלפי של אור ודניאלה שהכירו אחד את השנייה בשליש גן עדן
עוד מחכה לאחד...
האביר? הנסיך? גבר החלומות? האחד? האם הוא קיים באמת?
בנות, התשובה היא כן!!!!
אני מפצירה בכן לחזור ולהאמין באהבה. אני מאמינה באהבה.
אהבה טובה, בריאה, כזו שממלאת אותך, שמרגישה כמו השלמה, שותפות לחיים, חיי משפחה ו-רומנטיקה!
נכון, דיברנו על הסוג של הגברים שהם פחות כאלה בדורנו (ונדבר עוד רבות)... אבל נשים דגש על אלה שכן!
יש עדיין את הגברים טובי הלב, זה שיקטוף לך את הירח, יפנק, יתן כתף חמה, יתן לך להרגיש אישה יפה, ויעמוד לצידך באש ובמים.
אתן יודעות מה הבעיה??? שרובנו הנשים, לא רוצות אותם!!! מה לעזאזל?... אספר לכן קצת מסיפור חיי האישיים..
דניאלה ואור - הכירו בשליש גן עדן, 20/06/21 14:06
דניאלה, את מדהימה כל הכבוד לך , מאמינה ומחכה לאחד שלי ,
המון מזל טוב דניאלה ואור המשך זוגיות טובה ומאושרת מכילה ומפרגנת עם תקשורת טובה הבנה חום ואהבה 🤗
תודה אור ודניאלה על השיתוף והעידוד. מאוד משמח שאתם בנישואין טובים ומעצימים ונותן להם משמעות ושמחה בחיים. ברכה והצלחה בכל התחומים.