אחרי יותר מ5 שנים באתר, מעל 800 חסומים ועשרות דייטים עם לא רלוונטיים- זה קרה בשליש גן עדן!
מה קרה? או. אז את הסיפור שלנו אתם חייבים לקרוא...
חברה פנתה אליי בהצעה, חבר של בעלה שלומד איתו באוניברסיטה.. בחור בשם גרשון... היא אמרה לי להעיף מבט עליו בשליש, לבדוק אם אני מתחברת למראה שלו לפני שיציעו לו אותי.. ("תחפשי את הכרטיס שלו... כמה גרשון כבר יהיו באתר שם?!" היא אמרה)
חיפשתי...
מצאתי איזה גרשון...
צילמתי לה תמונה ושאלתי: "זה הוא?"
חברה שלי בדקה עם בעלה והחזירה לי תשובה: "לא. אבל נראה חמוד דווקא!"
מפה לשם... גרשון ראה שצפיתי לו בפרופיל, שלח הודעה, התחלנו לדבר, דייט ראשון (שבוע לפני הסגר הראשון), תקופה משוגעת של קורונה ובתוך כל הבאלגן משהו חדש וקסום התחיל אצלנו!!!
ב"ה התחתנו בדיוק כמו שרצינו ודמיינו בר"ח ניסן, חודש הגאולה!

מה המסר שלנו?
1. הקב"ה מלך! אין עוד מלבדו!
2. קורונה זה לא תירוץ! אפשר לארגן אחלה דייטים בתקופה המשוגעת הזאת!
3. בחיים לא הייתי מגיעה לגרשון שלי אם לא הייתי מחפשת באופן יזום את השם שלו. לא ממש התאמנו במסנני חיפוש אבל הקב"ה נתן לי הזדמנות להכיר את האדם שהכי מתאים לי בעולם! שחררו מסנני חיפוש ותאפשרו לעצמכם להסיר מחיצות בלב (ובשכל)...
אז התודה מופנית כמובן לבורא עולם שמצא דרך יצירתית להפגיש בנינו, ותודה לחברה שלי המהממת שחשבה להציע לי גרשון אחר (מעניין מה איתו באמת...) ותודה לפלטפורמה הזאת, שבלעדיה מי יודע איך הייתי מגיעה לגרשון שלי!
דברים מדהימים קורים כשמאמינים בטוב ❤
גרשון וטליה לוין
אחרי יותר מ5 שנים באתר, מעל 800 חסומים ועשרות דייטים עם לא רלוונטיים- זה קרה בשליש גן עדן!
מה קרה? או. אז את הסיפור שלנו אתם חייבים לקרוא...
חברה פנתה אליי בהצעה, חבר של בעלה שלומד איתו באוניברסיטה.. בחור בשם גרשון... היא אמרה לי להעיף מבט עליו בשליש, לבדוק אם אני מתחברת למראה שלו לפני שיציעו לו אותי.. ("תחפשי את הכרטיס שלו... כמה גרשון כבר יהיו באתר שם?!" היא אמרה)
חיפשתי...
מצאתי איזה גרשון...
צילמתי לה תמונה ושאלתי: "זה הוא?"
חברה שלי בדקה עם בעלה והחזירה לי תשובה: "לא. אבל נראה חמוד דווקא!"
מפה לשם... גרשון ראה שצפיתי לו בפרופיל, שלח הודעה, התחלנו לדבר, דייט ראשון (שבוע לפני הסגר הראשון), תקופה משוגעת של קורונה ובתוך כל הבאלגן משהו חדש וקסום התחיל אצלנו!!!
ב"ה התחתנו בדיוק כמו שרצינו ודמיינו בר"ח ניסן, חודש הגאולה!
גרשון וטליה - הכירו באתר, 05/04/21 13:56