הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

החברה המליצה, וזה פשוט קרה!

"לא האמנתי שאוכל למצוא את הזיווג שלי, יותם, כל כך מהר.. חברה המליצה לי לפתוח כרטיס באתר, וכך עשיתי.."
הילה ויותם - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 28/10/20 17:04

אל מערכת האתר שליש גן עדן,

רצינו להגיד תודה על האתר המבורך. אני הילה בת 25, לא האמנתי שאוכל למצוא את הזיווג שלי, יותם, כל כך מהר, ובורא עולם הטוב סידר שניפגש בדיוק באתר הזה .. 

חברה המליצה לי לפתוח כרטיס באתר, וכך עשיתי. ולאחר תקופה באתר, בה עייפתי מדייטים (למרות שאני צעירה) החלטתי שאני לא רוצה להמשיך עוד לחפש וכשזה יגיע זה יגיע. באותו יום שהחלטתי למחוק את הכרטיס שלי בשליש, זה פשוט קרה. פתאום ראיתי הודעה שלא נקראה מלפני חודשיים. זה היה תמוה בעיני, כי תמיד היו קופצות לי התראות על הודעות ולכן לא הבנתי איך זה אפשרי שלא ראיתי את ההודעה...  

זו הייתה ההודעה מיותם, בעלי, ממש שמחתי. הוא נראה ממש בחור טוב ותואם למה שאני מחפשת. ואכן, נוכחתי לגלות שצדקתי. ️ נפגשנו והיה חיבור טוב ומהיר ולאחר 4 חודשים התחתנו ב- 18.8.2019. אחרי עשרה חודשים זכינו להביא את בתנו הבכורה שירה.   

"אילו פינו מלא שירה כים ולשוננו רינה... אין אנחנו מספיקים להודות ולהלל את שמך הגדול הטוב והמטיב עמנו בכל יום ויום.." תודה לה' יתברך על כל החסדים, הניסים והישועות ותודה לשליש גן עדן שדרכם הכל החל.  

ולרווקים ולרווקות רציתי להגיד שאין לדעת מה השם מתכנן לנו ולכן אין ייאוש בעולם כלל, חכו בסבלנות... מה ששלכם, שלכם מחכה מעבר לפינה ויגיע בזמנו ובעיתו. סגולה ענקית נוספת שאני ממליצה- לקרוא את ספר דברים, זאת השתדלות שפותחת את המזל לברכה וישועה.

בהצלחה והמון אהבה,

יותם והילה אבידן 🥰      

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן  

#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?

לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן 

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן    

#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

שליש גן עדן בפייסבוק

שליש גן עדן ביוטיוב

שליש גן עדן באינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אל מערכת האתר שליש גן עדן,

רצינו להגיד תודה על האתר המבורך. אני הילה בת 25, לא האמנתי שאוכל למצוא את הזיווג שלי, יותם, כל כך מהר, ובורא עולם הטוב סידר שניפגש בדיוק באתר הזה .. 

חברה המליצה לי לפתוח כרטיס באתר, וכך עשיתי. ולאחר תקופה באתר, בה עייפתי מדייטים (למרות שאני צעירה) החלטתי שאני לא רוצה להמשיך עוד לחפש וכשזה יגיע זה יגיע. באותו יום שהחלטתי למחוק את הכרטיס שלי בשליש, זה פשוט קרה. פתאום ראיתי הודעה שלא נקראה מלפני חודשיים. זה היה תמוה בעיני, כי תמיד היו קופצות לי התראות על הודעות ולכן לא הבנתי איך זה אפשרי שלא ראיתי את ההודעה...  

הילה ויותם - הכירו בשליש גן עדן, 28/10/20 17:04
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

המון מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

מזל טובבבב

! דווח למנהל האתר

כמה שאני שמח בשבילכם. קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף. בהצלחה לטובה אמן ואמן. תורה. אהבה עד אין קץ ומידות טובות יביאו לזוגיות מושלמת.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב🌷🌷🌷

! דווח למנהל האתר

איזה יופי! מזל טוב בריאות ונחת 🤗

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב ❤❤❤❤

! דווח למנהל האתר

מזל טוב תשמרו תהרת משפחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב! רק נחת ושלווה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!! טוב לשמוע על ההדמנות הזו שהיתה לכם. ומזל טוב על הולדת הבת, שתיזכו לגדלה על דרך הישר!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב!! הרבה נחת מהילדה המקסימה🎉❤

! דווח למנהל האתר

מזל טוב יותם והילה, סיפור השגחה נפלא. הרבה נחת משירה המתוקה וחיים שמחים ובריאים יחד ובנין שלם.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתיזכו להקים  את ביתכם באהבה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!!!  שמח בשבילכם יקרים איזה אושר:)

! דווח למנהל האתר

תזכו לאושר ושמחה ולרוות נחת ואושר לנצח אמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!

! דווח למנהל האתר