בשבח והודיה להשם יתברך - התחתנו! אליהו בן 29 מברזיל. הודיה בת 26 מבית שאן.
אז איך הגענו לזה? האמת שלי (הודיה) היו הרבה התלבטויות על היכרות מהאתר, כל הזמן הייתי נכנסת ויוצאת, קטנת אמונה. בתחילת החורף הייתי בצומת דרכים, להישאר בדירת החברות שגרתי בה בירושלים או לחזור לבית שאן. בזמן הזה דיברתי עם בחור אחר באתר ובדיוק כשהבנתי שזה לא מתקדם לשום מקום - אליהו שלח הודעה. לאחר דיבור קצר ותמונה הבנו - שאנחנו גרים אחד מול השני!!!
אליהו עלה מברזיל בגיל 27 ועבר תלאות כדי להשיג את האישור לגיור שלו וברגע שסיים את הכל פתח כרטיס בשליש גן עדן על מנת למצוא את שאהבה נפשו. הוא דיבר עם כמה בנות שלאחר שיחות קצרות התבררו כלא מתאימות ואז הוא שלח לי הודעה, קבענו להיפגש יום אחרי וכך יצא שהייתי הפגישה הראשונה והאחרונה שלו מהאתר!!!
הדייט הראשון היה הצלחה מסחררת, לא הצלחנו להוריד את החיוך מהפנים, צלחנו את קשיי השפה, את הקור הירולשמי והצלחנו לגשר מעל הכל ולהכיר באמת. שנינו הבנו שנגמרו החיפושים, ואחרי ששמעתי את סיפור החיים של אליהו הבנתי שעומד כאן גבר חזק נפשית ופיזית שאי אפשר שלא להתאהב בו.
הקורונה והסגר רק חידדו לנו כמה אנחנו אוהבים אחד את השנייה ובסוף הסגר הראשון התארסנו ב"ה ושבוע לפני הסגר השני התחתנו בשמחה! למרות שהמשפחה של אליהו מברזיל לא הצליחו להגיע הם היו איתנו בשיחות וידאו.
הכי חשוב שבזכות השי"ת ושליחיו בשליש גן עדן זכינו להקים את הבית שעליו חלמנו.
תודה ענקית ובהצלחה לכל הרווקים♥️🙏🏼
אליהו והודיה
#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן
#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?
לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן
#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!
בשבח והודיה להשם יתברך - התחתנו! אליהו בן 29 מברזיל. הודיה בת 26 מבית שאן.
אז איך הגענו לזה? האמת שלי (הודיה) היו הרבה התלבטויות על היכרות מהאתר, כל הזמן הייתי נכנסת ויוצאת, קטנת אמונה. בתחילת החורף הייתי בצומת דרכים, להישאר בדירת החברות שגרתי בה בירושלים או לחזור לבית שאן. בזמן הזה דיברתי עם בחור אחר באתר ובדיוק כשהבנתי שזה לא מתקדם לשום מקום - אליהו שלח הודעה. לאחר דיבור קצר ותמונה הבנו - שאנחנו גרים אחד מול השני!!!
אליהו עלה מברזיל בגיל 27 ועבר תלאות כדי להשיג את האישור לגיור שלו וברגע שסיים את הכל פתח כרטיס בשליש גן עדן על מנת למצוא את שאהבה נפשו. הוא דיבר עם כמה בנות שלאחר שיחות קצרות התבררו כלא מתאימות ואז הוא שלח לי הודעה, קבענו להיפגש יום אחרי וכך יצא שהייתי הפגישה הראשונה והאחרונה שלו מהאתר!!!
אליהו והודיה - הכירו בשליש גן עדן, 26/10/20 17:37