אין עוד מלבדו! תודה ענקית לה' יתברך ולאתר שליש גן עדן על עבודת קודש ❤
הכרנו באתר ולפני שנתיים וארבעה חודשים - התחתנו בזכותכם. בהתחלה הייתי סקפטית, חששתי להיכנס לאתר הכרויות, אבל אחרי שנחשפתי לפרסומים שלכם בפייס, וראיתי זוגות טובים ואיכותיים משהו בפנים עורר אותי, לרצות, לחפש וגם לנסות.

אמרתי לעצמי מה כבר יכול לקרות, הרי אני באה במטרה קדושה לבנות בית ולהקים משפחה.
אני הייתי בת 39 ואשר היה בן 46, היינו מאוד צמאים לזוגיות אמיתית ורצינית, נכנסנו במטרה למצוא וברוך ה' נוצר בינינו קליק מיידי, ידענו שזה- זה! מאז אנחנו יחד, נהנים אחד מהשניה, מצפים ומייחלים להפוך למשפחה.
תודה על הכל.
מאחלים לכולם שנה טובה מתוקה ופוריה🙏
אוהבים,
אשר ומירב ממן.
#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן
#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?
לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן
#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

אין עוד מלבדו! תודה ענקית לה' יתברך ולאתר שליש גן עדן על עבודת קודש ❤
הכרנו באתר ולפני שנתיים וארבעה חודשים - התחתנו בזכותכם. בהתחלה הייתי סקפטית, חששתי להיכנס לאתר הכרויות, אבל אחרי שנחשפתי לפרסומים שלכם בפייס, וראיתי זוגות טובים ואיכותיים משהו בפנים עורר אותי, לרצות, לחפש וגם לנסות.
אשר ומירב - הכירו בשליש גן עדן, 22/10/20 18:32
5555555555 עליכם. זוג שאין עליכם מאוהבת בך גיסתי. זכינו בך .אוהבת אותך חיימי תוגה לשליש שמצא אותך בשבילנו.
המון מזל טוב לזוג היפה והמאושר.
גם הבת שלי מצאה בן זוג מהאתר זה.
אתר שליש גן עדן הכי איכותי וברמה.
ישר כח
המון מזל טוב,
יה"ר שתזכו לראות זרע בר קיימא עוד השנה.
שבוע טוב
מזל טוב אשר ומירב, ברכה והצלחה בכל התחומים ושמחה ובריאות יחד להרבה שנים טובות ונעימות. תזכו לדורות ישרים ומבורכים ולרוב נחת בקלות ובקרוב.
וואוו איזה מרגשים !! המון מזל טוב !! 🎉🎉🎉 אושר בריאות ושמחה ❤❤❤
מזל טוב ושתזכו להרבה ילדים בע"ה אושר שמחה בריאות אהבה וחברות טובה!
מזל טוב מתוקים,בניין עדיי עד ב"ה,אכן כיף לסיים את המסע פה...מלא ביחד חיובי וכיףךףף ב"ה
מזל טוב תשמרו האחד על השני היום קשה למצוא זוגיות רצינית ובריאה ❤❤
בן 35 מחפש קשר רציני למטרת מיסוד וחתונה מהדרום מי שרוצה יכולה לפנות .
זה בהחלט מזל תלוי איזה רק.. אם השנים אנחנו לא צעירים יותר לא פוגע חלילה אבל אם אין ילדים מה זה שווה?
לחברה בשליש גן עדן.... שכותבת שהבחורים משחקים... לדעתך יש 2צדדים למטבע. יש המון בנות שעפות על עצמן ותקועות תקופה ארוכה.... מעניין מי אשם בזה?? הכי קל להאשים ולהוציא לעז. מי שמשחק ירגיש לבד לא רצוי וניתן לדווח. למה להכליל את כולם?????
מזל טוב לזוג המאושר שתרוו נחת אחד מהשני שיהיה לכם אושר ושמחה והצלחה בכל מעשיי ידיכם
הבחורים כאן לא רציניים ומשחקים משחקים
כל מיני תירוצים שזה לא מתאים כי זה קצת רחוק וכו' ואפילו לא מנסים להכיר....חבל
כמה כיף לשמוע בקרוב אצל כולנו שנזכה לצאת מהאתר הזה עם האחד או האחת שהכי ראוי לנו אמן
אמת מסכים איתך שליו.. ,בנות סתם נרשמות לאתרי היכרויות ,לא משתדלות,לא מתאמצות להכיר בכלל
הן בטוחות בזה שנרשמו יצאו ידי חובתן
ולא היא,אלא חובת ההשתדלות משני הצדדים...המון מזל טוב לזוג הנפלא בניין עדי עד
והלוואי שנצא אתר הזה לזוגיות טובה והדדית ❤❤❤❤❤תודה ובשורות טובות