הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

כן זה אמיתי בת 54 ילדה תינוקת בכורה!

" לפעמים... גם אני מתעורר באמצע הלילה ושואל: "זה חלום או סיפור אמיתי?" ואז בחושך אני שומע צחוקים של תינוקת... ואני בוכה.. ומנגב את הדמעות... "כן - זה אמיתי!!" מזמור לתודה.. "
דניאל ושלומית - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 12/10/20 17:50

לפני שנתיים בדיוק, קיבלנו את המכתב המרגש הבא שמתפרסם רק עכשיו -

לאחרונה חגגתי יום הולדת 53. קשה לומר שזאת חגיגה, כי להגיע לגיל הזה לא נשואה זה לא פשוט. במשך השנים האלה נפגשתי עם אין-ספור בחורים, כבר עמדתי לפני חתונה לא פעם ולא פעמיים אבל בסופו של דבר הדברים לא הסתדרו ושוב ושוב חזרתי לחיים של בדידות. הדבר היה קשה בעיקר בשבתות, בחגים ובזמנים של שמחות.

לפני זמן מה, הכיר לי שדכן אדם שהפרטים שנאמרו עליו היו טובים. הגעתי לפגישה, שוב מתוך תקווה שהפעם זה יהיה האדם הנכון ואוכל סוף-סוף להקים את ביתי יחד איתו. אלא שמהר מאוד הבנתי שממנו לא תצמח לי הישועה. הוא היה ביקורתי מאוד ובמשך כל הפגישה הוא העליב ופגע במקומות הכי רגישים.ברגע מסוים בפגישה פנה אלי אותו בחור ואמר: אני זוכר את התמונה שלך מהאתר "שליש גן עדן". הייתי נבוכה מאוד, כי זכרתי שחברה רשמה אותי לאתר הזה לפני כשנתיים, אבל לא ידעתי שהתמונה שלי והשם שלי עדיין מסתובבים באתר. חשבתי שכיוון שלא מצאתי שהדרך הזאת נכונה לי, התמונה והפרטים כבר לא מופיעים לעין כל. בסוף אותה פגישה אמר לי אותו בחור: את אדם מאוד כבוי, חבל מאוד שתמשיכי להיפגש.

יצאתי מהפגישה הזאת בוכה ממש. פניתי לריבונו של עולם ואמרתי לו: אני כבר לא יכולה יותר. אם אתה רוצה שאתחתן, בבקשה שלח לי את הבחור. במקביל פניתי לחברה שרשמה אותי לאתר שליש גן עדן וביקשתי ממנה למחוק את הפרטים שלי כך שלא יופיעו באתר. משום מה, אותה חברה התמהמהה ולקח לה שבוע ויומיים עד שנכנסה למחוק את הפרטים שלי. בדיעבד התברר שזאת הייתה השגחה פרטית ממש, כי ביום שהיא נכנסה לאתר כדי למחוק את הפרטים שלי, היא ראתה פנייה של אדם שנעשתה באותו יום ממש. היא הסתכלה על הפרטים שלו ונראה היה לה שהוא יכול להתאים לי. החברה פנתה וביקשה שאעשה עוד מאמץ קטן ואסכים להיפגש עם אותו אדם. עוד באותו יום הוא התקשר אלי, ובערב נפגשנו באותו בית קפה שבו ישבתי עם השידוך המעליב והפוגע.

לא לקח לי זמן רב כדי להבין שהאדם הזה הוא שונה מאוד ממה שידעתי עד עכשיו. מצאתי אדם מכבד ונעים, וכעבור כמה חודשים עמדנו מתחת לחופה, ואיתנו מאות מהיקרים לנו שחיכו כל כך ליום הזה.שנינו מודים מאוד לריבונו של עולם, שזימן לנו זה את זו. אנחנו מודים כמובן לחברה היקרה, שלא התייאשה והמשיכה לנסות גם כשנראה שהסיכויים קלושים. ואחרונים חביבים, לאתר שליש גן עדן, שעושה עבודת קודש ומביא אנשים כמונו להגיע ליום הגדול הזה.

ומילה נוספת לכם, אלה שעדיין לא זכו. המקרה הזה הוא ההוכחה לכך שאצל הקב"ה הכול אפשרי. אנחנו מאמינים שאם אנחנו זכינו, באמת כל אחד יכול להיות במקום הזה. אנחנו  מצדנו ממשיכים להתפלל עליכם ולייחל ליום שכל אחד מכם יכתוב את הסיפור עם הסוף הטוב שלו. בהצלחה!"

שלומית

השבוע כבר קיבלנו עדכון מדניאל -

"תודה תודה תודה לשליש גן עדן משלישיית גן עדן, סיפור האהבה שלנו נולד בגן עדן, בעולמות העליונים וגם כאן בארצנו הקדושה.שוחחנו ונפגשנו בכ"ה תמוז תשע"ח לאחר היכרות באתר המקסים שלכם.. בכ"ה אלול תשע"ח כבר עמדנו יחד מתחת לחופה - שנינו בשנות החמישים לחיינו... בחודש כסלו תש"פ נולדה רינה.

אין מילים להודות לה' ולחברים שהמליצו שננסה את מזלנו באתר שליש גן עדן . תודה מעומק הלב - מועדים לשמחה. בתמונה שלישיית האצבעות של - שלומית דניאל ורינה הנסיכה." 

"לפעמים... גם אני מתעורר באמצע הלילה ושואל: "זה חלום או סיפור אמיתי?" ואז בחושך אני שומע צחוקים של תינוקת... ואני בוכה.. ומנגב את הדמעות... "כן - זה אמיתי!!" מזמור לתודה.."

דניאל

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן  

#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?

לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן 

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן    

#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

שליש גן עדן בפייסבוק

שליש גן עדן ביוטיוב

שליש גן עדן באינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לפני שנתיים בדיוק, קיבלנו את המכתב המרגש הבא שמתפרסם רק עכשיו -

לאחרונה חגגתי יום הולדת 53. קשה לומר שזאת חגיגה, כי להגיע לגיל הזה לא נשואה זה לא פשוט. במשך השנים האלה נפגשתי עם אין-ספור בחורים, כבר עמדתי לפני חתונה לא פעם ולא פעמיים אבל בסופו של דבר הדברים לא הסתדרו ושוב ושוב חזרתי לחיים של בדידות. הדבר היה קשה בעיקר בשבתות, בחגים ובזמנים של שמחות.

לפני זמן מה, הכיר לי שדכן אדם שהפרטים שנאמרו עליו היו טובים. הגעתי לפגישה, שוב מתוך תקווה שהפעם זה יהיה האדם הנכון ואוכל סוף-סוף להקים את ביתי יחד איתו. אלא שמהר מאוד הבנתי שממנו לא תצמח לי הישועה. הוא היה ביקורתי מאוד ובמשך כל הפגישה הוא העליב ופגע במקומות הכי רגישים.ברגע מסוים בפגישה פנה אלי אותו בחור ואמר: אני זוכר את התמונה שלך מהאתר "שליש גן עדן". הייתי נבוכה מאוד, כי זכרתי שחברה רשמה אותי לאתר הזה לפני כשנתיים, אבל לא ידעתי שהתמונה שלי והשם שלי עדיין מסתובבים באתר. חשבתי שכיוון שלא מצאתי שהדרך הזאת נכונה לי, התמונה והפרטים כבר לא מופיעים לעין כל. בסוף אותה פגישה אמר לי אותו בחור: את אדם מאוד כבוי, חבל מאוד שתמשיכי להיפגש.

יצאתי מהפגישה הזאת בוכה ממש. פניתי לריבונו של עולם ואמרתי לו: אני כבר לא יכולה יותר. אם אתה רוצה שאתחתן, בבקשה שלח לי את הבחור. במקביל פניתי לחברה שרשמה אותי לאתר שליש גן עדן וביקשתי ממנה למחוק את הפרטים שלי כך שלא יופיעו באתר. משום מה, אותה חברה התמהמהה ולקח לה שבוע ויומיים עד שנכנסה למחוק את הפרטים שלי. בדיעבד התברר שזאת הייתה השגחה פרטית ממש, כי ביום שהיא נכנסה לאתר כדי למחוק את הפרטים שלי, היא ראתה פנייה של אדם שנעשתה באותו יום ממש. היא הסתכלה על הפרטים שלו ונראה היה לה שהוא יכול להתאים לי. החברה פנתה וביקשה שאעשה עוד מאמץ קטן ואסכים להיפגש עם אותו אדם. עוד באותו יום הוא התקשר אלי, ובערב נפגשנו באותו בית קפה שבו ישבתי עם השידוך המעליב והפוגע.

לא לקח לי זמן רב כדי להבין שהאדם הזה הוא שונה מאוד ממה שידעתי עד עכשיו. מצאתי אדם מכבד ונעים, וכעבור כמה חודשים עמדנו מתחת לחופה, ואיתנו מאות מהיקרים לנו שחיכו כל כך ליום הזה.שנינו מודים מאוד לריבונו של עולם, שזימן לנו זה את זו. אנחנו מודים כמובן לחברה היקרה, שלא התייאשה והמשיכה לנסות גם כשנראה שהסיכויים קלושים. ואחרונים חביבים, לאתר שליש גן עדן, שעושה עבודת קודש ומביא אנשים כמונו להגיע ליום הגדול הזה.

ומילה נוספת לכם, אלה שעדיין לא זכו. המקרה הזה הוא ההוכחה לכך שאצל הקב"ה הכול אפשרי. אנחנו מאמינים שאם אנחנו זכינו, באמת כל אחד יכול להיות במקום הזה. אנחנו  מצדנו ממשיכים להתפלל עליכם ולייחל ליום שכל אחד מכם יכתוב את הסיפור עם הסוף הטוב שלו. בהצלחה!"

שלומית

דניאל ושלומית - הכירו בשליש גן עדן, 12/10/20 17:50
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

יפה. יש תקווה. עם הקב"ה הכל אפשרי. שנלמד ונתפתח.

! דווח למנהל האתר

אין עוד מלבדו מזל טובheart

! דווח למנהל האתר

אני מחפש כבר הרבה זמן ולא מצליח למצוא 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב איזה סיפור מרגיש שתזכו להרבה שנים ביחד 

! דווח למנהל האתר

סיפור מחזק  ומרגש מאוד! ומוסר השכל לכל הגברים המבוגרים שמחפשים צעירות בגלל נושא הילודה, על אף שהצעירות אינן מעוניינות בהם. תחפשו נשים בגילכם!

! דווח למנהל האתר

מרגש. הלוואי שימצא הזיווג עבורי ועבור כל הרווקות המעוכבות🙏

! דווח למנהל האתר

פששש איזה יופי 

! דווח למנהל האתר

וואי איזה מהמם😍 הסיפור כל כך ניסי וריגש אותי !! מאחלת לכם המון אושר , שמחה, עושר ובריאות וכל הטוב שבעולם שיבואו עוד לחייכם ולילדתכם הקטנה בע"ה ❤ אין ייאוש בעולם כלל!!

! דווח למנהל האתר

כל הכבוד לשליש גן עדן. זכות גדולה..  ממש מדהים. אף פעם לא מאוחר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

רק שעכשיו הבנות לא יחכו לגיל 54 ;)

! דווח למנהל האתר

רק שעכשיו הבנות (והבנים) לא יחכו לגיל 54...wink

! דווח למנהל האתר

מרגש!! מזל טוב ! שתיזכו לגדלה באושר ונחת ⁦❣️⁩

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובשעה טובה! מרגש מאוד!

אבל, רגע, האם היא התחתנה בהיריון?! 🤔😉

! דווח למנהל האתר

מרגש ביותר!!

מזל טוב😍

! דווח למנהל האתר

מזל וברכה בעזרת השם לכולם יהיה זיווג אמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה נחת מהזוגיות ומההורות גם יחד...סיפור מדהים ומרגש...אשריכם שזכיתם וזיכיתם אותנו ע"י פרסום הנס הפרטי שלכם...

! דווח למנהל האתר

עם הגברים של היום אני לא מאמינה שאפשר למצוא קשר רציני לחתונה

! דווח למנהל האתר

לא ממעיטה מעצם השמחה אך ראוי לציין שרוב הסיכויים מדובר בתרומת ביצית, כך שחבל להפיח תקוות שווא אצל נשים בגילאים כאלה..

כמובן שיהיה במזל טוב ושמחות לרוב! 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב תודה לבורא עולם

! דווח למנהל האתר

מזל טוב לזוג המאושר שתרוו נחת מהילדה!! ותודה לבורא עולם כל יכול וזכות דגולה לשליש גן עדן להיות השדכן בבניית הבית היהודי הזה..ועוד אבן הונחה בבנית בית המקדש..שנזכה לגאולה השלמה תיכף ומיד ממש אמן ואמן

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב   אזה יופי💞

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שתרוו נחת מתוך שמחת הלב שתזכו לחיים טובים ומאושרים כל ימי חייכם

! דווח למנהל האתר

מרגשות ברמות... אין מילים להביע את ההתפעלות כהוגן... מזל טוב מזל טוב ושיתרבו הברכות בביתכם עוד ועוד!!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב! רוב נחת ושמחה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

צמרמורת! וואו ( פרשת חיי שרה השבת, שרה ילדה בגיל 90)

! דווח למנהל האתר

וואווווווו

מזל טוב איזה סיפור מדהים מרגש מחזק מאוד אין יאוש בעולם כלל

להמשיך חקוות באמונה ובטחון באחד היחיד והמיוחד שאין עוד מלבדו

! דווח למנהל האתר

מרגש ומחזק מאוד !!

בקרוב אצל כל הרווקים והרווקות... 💗 

ואין עוד מלבדו !! ישתבח שמו לעד !! ❤❤❤

! דווח למנהל האתר

פשוט וואאאווווו מזל טוב על הכל💝💝💝💝💝💝💝💝

! דווח למנהל האתר

מהממת כל הכבוד אל תתני לאף אחד להוריד אותתך מהממת❤️❤️❤️תצליחו מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

המון ברכה ומזל טוב

! דווח למנהל האתר

הדבר הכי מרגש שקראתי באתר.הרבה מזל טוב!!!שמחה ,נחת ובריאות לאורך ימים.

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד אין מילים.

אצל בורא עולם הכול אפשרי.

מאחלת לכם מזל טוב אושר ותגדלו אותה בנחת ותזכו לשמחותיה בע"ה.

! דווח למנהל האתר

שה' יפתח לכולם את המזל בע"ה בזכות חודשת כסלו שהכיס והלב יפתחו לפרנסה ושמחה ואהבה.

! דווח למנהל האתר

ראשית, הודו לה" כי טוב, כי לעולםםםםם חסדו!!!! הרבה מזלצטוב, שמחה, שלום בית ועוד ילדים צדיקים. אתם המקרה שהכי ריגש אותי , אני לא מפסיקה לבכות מהטוב שהקב"ה זיכה אתכם. איזה כיף, כמה תקווה אתם נותנים לי וילדים ולידות האחרים של הקב"ה. תודה ששיתפתם.

! דווח למנהל האתר

מרגש עד דמעות ..וואווו רק נחת ואושר עד אין קץ🥰

! דווח למנהל האתר

אנסה לתאר את החיבור שהרגשתי לסיפורכם, כמובן במזל טוב לנשואיכם ולהולדת הבת. והנה אכן יש אלוקים במקום הזה המשלם לאדם כגמולו. תמיד משמח לשמוע על המשך טוב, ומאחל שתמיד תמשיכו בטוב. ותזכו להמשכיות ולמשפחתיות ולכל טוב ברכות ושפע עליון.

ושיגיע זמן כל אחד מישראל להיכנס באפריון הזוגיות שנפתח לדודנו בזמן דפיקתו ונכניס את הגאולה השלימה במהירה.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ברוך ה' ישועת ה' כהרף עין

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר ועושר ורק בריאות ושמחה אני מאחל לכם

! דווח למנהל האתר

תודה לאל, שיהיה במזל טוב ובהצלחה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר בריאות והצלחה

! דווח למנהל האתר

איזו שמחה לשמוע! שתזכו לחיים מאושרים.smiley

! דווח למנהל האתר

וואו מאוד מאוד מאוד מרגש.

! דווח למנהל האתר

הודו להשם כי טוב,כי לעולם חסדו!

אין ספק שזה סיפור משמח ב"ה ומאוד מעודד ,לצערי המציאות במציאת זיווג  קשה מנשוא בשנים האחרונות...מתפללת שכל אחד ואחת מפה ימצא את זיווגו האמיתי בקרוב אמן! 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!!!👌❤מרגשששש..הצלחה ונחת

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחה ,בריאות ואושר 

מרגש מרגש ישתבח שמו לעד זה לא

מובן מאליו

! דווח למנהל האתר

מזל טובheartמרגש מאודangel 

ברצות השם יש סיכוי לכולן בכל גיל

! דווח למנהל האתר

מזלטוב

! דווח למנהל האתר

יש מי שמכוון מלמעלה עולםמופלא והלוואי עלינו זיווג מוצלח

! דווח למנהל האתר

מזל טוב,בניין עדיי עד ב"ה,מאד מרגשששש

! דווח למנהל האתר

וואו ענקי איזה מרגש !!! הרבה מזל טוב אמן ורק נחת  וטוב בחיים!

! דווח למנהל האתר

אכן...מזמור לתודה.....להודות לבורא

עולם...אכן...מרגש...הודו לה" ..כי טוב..לעולם חסדו....מזל טוב...המון מזל טו

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחההה

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מזל טוב 

ממש מרגש בקרוב לכל בנות  ישראל 

! דווח למנהל האתר

מדהימים מזל טוב להולדת תינוקת 

! דווח למנהל האתר

ישתבח שמו 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

פלא גדול

! דווח למנהל האתר

איזה יופי! מרגש מאוד! אשריכם שזכיתם זה בזו ובתינוקת נפלאה! בניין עדי עד

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד.מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד ונותן תיקווה

שהישועה היא מעבר ליאוש

! דווח למנהל האתר

מרגש מדהים..אין עוד מלבדו ברוך השם!!❤🙏

! דווח למנהל האתר

מאוד מרגש מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

היום בה יש טיפולים שאפשר ללדת בכל גיל 

! דווח למנהל האתר

ואווווו מזל טובבבבב מרגש מאוד ...

הכל בהשגחת השם יתברך מתי שהאדם מסכים עם החיסרון שאין לו זיווג רק אז השם ישלח לו ויושיע אותו .. את זה למדתי מספרון שכתב הרב ארוש על האמונה שניזכה להא

! דווח למנהל האתר

מזל טוב..ותזכו לרוב נחת ואחים לתינוקת הבכירה..

! דווח למנהל האתר

סיפור יפה ומיוחד

! דווח למנהל האתר

וואייייי כל הכבוד להשם 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחההה

! דווח למנהל האתר

המון אהבה  וברכות...

! דווח למנהל האתר

בקרוב אצלי קשה לי להאמין במצב של היום.wink

! דווח למנהל האתר

מרגש. מזל טוב!!! ישועת השם כערף עיין רק שמחות ובשןרות טובות!!😊❣

! דווח למנהל האתר

אף פעם לא מאוחר מידיי .... מזל טוב פעמיים

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

וואו! לצרוח משמחה!

! דווח למנהל האתר

הרבה מזל טוב אין מה לשען על אבינו בשמיים .

! דווח למנהל האתר

בקרוב אצלי מחפש זוגיות אמתי 

! דווח למנהל האתר

חרב מונחת על צוואר של האדם ולא יתאייש מרחמים של השם יתברך.

! דווח למנהל האתר

תרוצת ביצית או ביצית של שלומית?

מחזק מאוד 😘

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!יש תקוה , לא צריך להתיאש ,,,הישועה  בדרך.

! דווח למנהל האתר

מרגש ומחזק מאד!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב,למה לא

! דווח למנהל האתר

מזל טוב כשיש אמונה הכל מתקיים

! דווח למנהל האתר

המון המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

וואו איזה סיפור. ממש מזל טוב !

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחההה בכל התחומים שפע איחולים לבביים

! דווח למנהל האתר

מזל טוב שפע ברכות ואחוליים

! דווח למנהל האתר

הכבויה שהדליקה 💥💛

! דווח למנהל האתר

אם    שרה   ילדה    בגיל       98   יש  מצב

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד אבל קשה להאמין

! דווח למנהל האתר

מרגש מאוד.ב"ה,  אין עוד מלבדו!

! דווח למנהל האתר

וואו מצמרר heart

! דווח למנהל האתר

הכל בזכות אותו אדם שחשבת שפגע בך אבל,   אמר דברים נכונים - אף אחת לא מתאים לכן , כולכם חכמות ואף אחד לא בדרגה שלכן 

! דווח למנהל האתר