לפעמים דווקא כשלא מצפים,
שוכבים במיטה מול המסך, רואים הודעה קופצת על המסך ושם מופיע מבלי שאנחנו יודעים החצי השני שלנו. החצי השני שילווה אותנו למשך כל החיים, ויחד נקים את הבית שתמיד חלמנו עליו..
בתוך החצי הזה קיים גם שליש :) תודה לשליש גן עדן על הזכות להכיר את החצי השני שלי, שכבר התחלנו יחד להקים את המשפחה שלנו :)
בר וחיים

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן
#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?
לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן
#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!
לפעמים דווקא כשלא מצפים,
שוכבים במיטה מול המסך, רואים הודעה קופצת על המסך ושם מופיע מבלי שאנחנו יודעים החצי השני שלנו. החצי השני שילווה אותנו למשך כל החיים, ויחד נקים את הבית שתמיד חלמנו עליו..
בתוך החצי הזה קיים גם שליש :) תודה לשליש גן עדן על הזכות להכיר את החצי השני שלי, שכבר התחלנו יחד להקים את המשפחה שלנו :)
בר וחיים
בר וחיים - הכירו באתר, 01/06/20 15:52
מזל טוב ענק לבר וחיים היקרים💕שכול.חייכם תראו ברכה והצלחה והמון אהבה אמן💕
איזה יופיי ממש זוג חמוד הלוואי והאהבה והשמחה תשכון ביניכם לעד🤗🙏❤
הרבה מזל טוב .בזוגייות טובה. ש לכול אחד יהיה מזל טוב בשליש גן עדן בעזרת השם.
סימן טוב ומזל טוב שייזכו להקים בית קדוש ונאמן בישראל בנין עדי עד.כל הכבוד לשליש גן עדן.יש לכם זכות גדולה מאוד בשמים אשריכם אוהב אותיכם יוסף חיים
איזה כיף לי לראות כל פעם סיפורים חדשים המון מזל טוב ורק אושר בעזרת השם
מזל טוב שתזכו לשנים של אושר שמחה זוגיותת מושלמת תקשורת נפלאה ותבנו בית בישראל עם כל הטוב שבעולם ❤🧡💛💚💙💜
סימן טוב ומזל טוב שתזכו להקים בית וקדוש על ונאמן בישראל. והשכינה תישרה ביניכם, בנין עדי עד עלו והצליחו. אמן
לזוג היקר והאהוב!בסימן טוב ובמזל טוב,בניין עדיי עד ב"ה,מאד מרגש,בהצלחה רבה בדרך החדשה