הצטרפו חינם
מצא אותנו בפייסבוק
הכירו באתר
הכירו באתר >

רמת הגולן-באר שבע, מה הסיכוי?!

"אני מהגולן ואהרון מבאר שבע. מה הסיכוי?!.. שנינו כבר היינו למודי דייטים וחיפשנו מישהו שיהיה מתאים בול, אחרת זה סתם בזבוז זמן. איכשהו אהרון החליט בסוף לשלוח הודעה.. אם לא שליש גן עדן, בחיים לא היינו מכירים"
עדיה ואהרון - הכירו באתר | פורסם: 14/05/20 15:03

אחרי שיצאנו כבר תקופה והקשר התחזק, אהרון גילה לי שהוא ראה את הכרטיס שלי כבר לפני שנתיים אבל כשהוא קלט שאני גרה כ"כ רחוק הוא ויתר על הרעיון. אם לא שליש גן עדן, בחיים לא היינו מכירים. אני מהגולן ואהרון מבאר שבע. מה הסיכוי?!

שנינו כבר היינו למודי דייטים וחיפשנו מישהו שיהיה מתאים בול, אחרת זה סתם בזבוז זמן. איכשהו אהרון החליט בסוף לשלוח הודעה וכבר בסיום הדייט הראשון שאלתי אותו אם הוא רוצה להמשיך כי אם לא אז אין לי כוח לחכות להודעה של הבוקר..

למזלי, הוא ענה שכן וככה במשך 5 חודשים בנינו את הקשר שלנו מדרגה אחרי מדרגה, בצורה הכי טובה שיכולה להיות, ככה שלפני ההצעה המצב היה על 2 אופציות - או שמתחתנים או שמחכים עם זה קצת... וכבר לא יכלנו לחכות :)

אז לפני 5 חודשים התחתנו, וב"ה ממשיכים לעבוד על הקשר וזוכים לראות הצלחה ולחיות בכיף :) אז תודה לכם שליש גן עדן על הפלטפורמה, ששנינו לא חשבנו שייצא משהו אבל המציאות הראתה אחרת. מי ייתן ועוד זוגות לא יתייאשו וימצאו את זיווגם בקרוב!

בהרבה הערכה, אהרון ועדיה

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן  

#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?

לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן 

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן    

#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

שליש גן עדן בפייסבוק

שליש גן עדן ביוטיוב

שליש גן עדן באינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אחרי שיצאנו כבר תקופה והקשר התחזק, אהרון גילה לי שהוא ראה את הכרטיס שלי כבר לפני שנתיים אבל כשהוא קלט שאני גרה כ"כ רחוק הוא ויתר על הרעיון. אם לא שליש גן עדן, בחיים לא היינו מכירים. אני מהגולן ואהרון מבאר שבע. מה הסיכוי?!

שנינו כבר היינו למודי דייטים וחיפשנו מישהו שיהיה מתאים בול, אחרת זה סתם בזבוז זמן. איכשהו אהרון החליט בסוף לשלוח הודעה וכבר בסיום הדייט הראשון שאלתי אותו אם הוא רוצה להמשיך כי אם לא אז אין לי כוח לחכות להודעה של הבוקר..

למזלי, הוא ענה שכן וככה במשך 5 חודשים בנינו את הקשר שלנו מדרגה אחרי מדרגה, בצורה הכי טובה שיכולה להיות, ככה שלפני ההצעה המצב היה על 2 אופציות - או שמתחתנים או שמחכים עם זה קצת... וכבר לא יכלנו לחכות :)

עדיה ואהרון - הכירו באתר, 14/05/20 15:03
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב. תהין מאושרים לעד

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הרבה הצלחה בחיים המשוטפים הרבה אושר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב!

! דווח למנהל האתר

אייזה כייף לראות זוגות כאלה, כל הכבוד לכם אתם השראה לאחרים, לא פוסלים מרחק אם יש אהבה ורגשות המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

איזה כיף ליראות רק אושר שיהיה לכם בחיין

אבל השארתם אותי סקרן איפה אתם גרים היום ?

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב. שתזכו לגילה רינה דיצה וחדווה אהבה ואחווה ושלום ורעות.

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ה' יברך אתכם בכל

! דווח למנהל האתר

מזל וברכה 

! דווח למנהל האתר

מזל טובheart כל הכבוד אתם נותנים השראה לכל החודשים.. לפעמים משנה מקום משנה מזל

! דווח למנהל האתר

לזוג היקר!בניין עדיי עד ב"הההה,כיף גדול heart

! דווח למנהל האתר

שכל הבנות והבנים ילמדו פה ולא ימציאו סיפורים שאתה מהדרום כמו קרית גת והיא מבאר שבע . שואלת אותי זה לא רחוק מידי ? אני חחחח בואי לחול איפה שאני גרתי שתיים עשרה שעות טיסה מקו לקו זה רחוק . אז ככה שאם את רוצה יהפך העולם ותפגשו הרבה תלוי בשניים ובכל אחד לחוד 

! דווח למנהל האתר

מי שרוצה להכיר בלי להתבייש יכולה לפנות קצת עזות פנים לא יפריע לבחורה אנחנו ב 2021 יש נשים שעוד בשנות האלפים המוקדמות היו מציעות נישואים לגברים בתוכנית טלויזיה של מיכל ינאי . צ'אק או מתנה אם זכור לכם ... 

! דווח למנהל האתר