לשליש גן עדן היקרים,
כמה חיכיתי לכתוב את המכתב הזה... תודה רבה לכם על הכל, בלי עזרתכם כנראה שלא הייתי פוגשת את בעלי שגר במקרה 10 דק' ממני :)
הסיפור שלי ושל אלעד התחיל ב23.4.18. חברות המליצו לי להירשם לאתר כמה חודשים לפני כן וכמו אנשים רבים, גם אני לא האמנתי שבאמת אכיר מישהו דרך האתר. נכנסתי כל כמה שבועות, קראתי פה ושם הודעות, הגבתי חזרה לכמה מההודעות אבל התעייפתי מלנסות.
החלטתי לסגור את האתר בדיוק ביום שבו אלעד שלח לי הודעה, אבל משהו עצר אותי והחלטתי לזרום עם זה בפעם האחרונה. והפעם האחרונה הזו לגמרי השתלמה. אחרי כמה ימים של היכרות נפגשנו ומאז ב"ה לא נפרדנו.. ב19.3.19 התחתנו ובאותו היום ביקרנו את אחותו של אלעד שילדה יום לפני החתונה בת מדהימה והכירה את בעלה גם דרך האתר. תודה שעזרתם לבנות שתי משפחות מאושרות ובע"ה שתזכו לבנות עוד בתים מאושרים רבים בישראל.
מקווה שאוכל לחזק את המשתמשים שקוראים את המכתב הזה.
בע"ה גם אתם תמצאו את הזיווג שלכם בזמנו ובעיתו :)
עמית ואלעד
לשליש גן עדן היקרים,
כמה חיכיתי לכתוב את המכתב הזה... תודה רבה לכם על הכל, בלי עזרתכם כנראה שלא הייתי פוגשת את בעלי שגר במקרה 10 דק' ממני :)
הסיפור שלי ושל אלעד התחיל ב23.4.18. חברות המליצו לי להירשם לאתר כמה חודשים לפני כן וכמו אנשים רבים, גם אני לא האמנתי שבאמת אכיר מישהו דרך האתר. נכנסתי כל כמה שבועות, קראתי פה ושם הודעות, הגבתי חזרה לכמה מההודעות אבל התעייפתי מלנסות.
החלטתי לסגור את האתר בדיוק ביום שבו אלעד שלח לי הודעה, אבל משהו עצר אותי והחלטתי לזרום עם זה בפעם האחרונה. והפעם האחרונה הזו לגמרי השתלמה. אחרי כמה ימים של היכרות נפגשנו ומאז ב"ה לא נפרדנו.. ב19.3.19 התחתנו ובאותו היום ביקרנו את אחותו של אלעד שילדה יום לפני החתונה בת מדהימה והכירה את בעלה גם דרך האתר. תודה שעזרתם לבנות שתי משפחות מאושרות ובע"ה שתזכו לבנות עוד בתים מאושרים רבים בישראל.
מקווה שאוכל לחזק את המשתמשים שקוראים את המכתב הזה.
בע"ה גם אתם תמצאו את הזיווג שלכם בזמנו ובעיתו :)
עמית ואלעד
עמית ואלעד - הכירו בשליש גן עדן, 01/09/19 15:48
מזל טוב עמית ואלעד! תזכו לחיים טובים ושמחים יחד. תודה על השיתוף והעידוד ואמן על הברכה. חודש של אור וקירבה לה׳. ?
מזל טוב יה"ר שיהיה בניין עד עד בבריאות איתנה ובשורות טובות אמן ואמן
מזל טוב 😊 בע"ה יתברך שכל הרווקים והרווקות הגרושים והגרושות האלמנים והאלמנות יעמדו תחת חופה וקידושין בטהרה ובקדושה.
מזל טוב אושר ועושר בריאות הצלחה רבה שיגשוג פרנסה טובה בקיצור כול הטוב בעולם ועוד יותר טוב מכך
המון מזל טוב זוג יונים יישועת ה' כהרף עין כל מי מי שמזווג ומוצא לנו את אושרנו זה רק בורא עולם שליש גן עדן זה רק הצינור המחבר והכל תלוי בזכויותינו במציאת זיווגנו בקרוב אצל כולם זיווג הגון משורש נשמתנו אמן🙏 אין עוד מלבדו☝️
מזל טוב לבנין עדי עד בקרוב לכל הפנויים והפויות שה' לא ישאיר אף אחד לבד