שנינו מתחילים את החיפושים...
לאורך תקופה של כחודש וחצי לערך באתר, אני נכנסת לרשימת ההתאמות ושם כל פעם אני מבחינה בכרטיס של שרון(בעלי שיחיה) באופן המוקטן שבו רואים את התמונה, משפט מייצג וכמה פרטים נוספים.
כל פעם שראיתי את תמונתו, התעוררה בי תחושה של משהו מוכר, למרות שמעולם לא נפגשנו ואנחנו מערים שונות.
אבל למרות זאת לא נכנסתי לכרטיס עצמו מהסיבה שהיה רשום "לומד בישיבה" ואני באותו הזמן הייתי חוזרת בתשובה מאוד טרייה - 3 חודשים, ליתר דיוק.
זה היה ערב לפני יום כיפור ב- 16/9/2010 . התוכנית המקורית שלי, הייתה ללכת לסליחות, ומסיבה שהיום מובנת לי לא הלכתי לשם...
באותו הערב אחרי שיטוט רגיל באתר נתקלתי בכרטיס של שרון (בעלי שיחיה) ששוב העלה בי תהיות...
הפעם...כן נכנסתי לכרטיס, הצצתי בעוד כמה תמונות,קראתי קצת ואמרתי לעצמי "שלי, הוא בחור ישיבה זה לא מתאים לך" ויצאתי מהכרטיס.
לא עברו מספר דקות ושרון שולח לי הודעה פרטית לדבר דרך מסנג'ר והסכמתי...
משם המשכנו לשעות של שיחה וקביעת פגישה ליום ראשון שאחרי יום כיפור.
היה מלחיץ אבל השיחה זרמה ונהנינו מכל רגע ביחד, נקבעה פגישה שנייה ושלישית ואפילו עשינו שבת אחד אצל השני.
כבר בשיחה הראשונה עוד לפני המפגש שרון אמר לי שאני אשתו ואני מצידי לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל המשכתי עם זה...
אחרי הפגישה השנייה ידענו שזה זה ובהמשך התחלנו לתכנן את החתונה.
החתונה נקבעה ל- 12/12/2010. החתונה הייתה מדהימה וכמובן שגם החיים אחר כך ועד היום!
מי ייתן שבזכות האתר הזה שעושה עבודת קודש יצליחו הרבה רווקים ורווקות למצוא את זיווגם משורש נשמתם!!
זה אפשרי ואמיתי! אבל צריך להתמיד ובעיקר להאמין שניתן למצוא את הזיווג בכל דרך כי הקדוש ברוך הוא, דרכיו נסתרות ואין לדעת מה מכוון מלמעלה!!
הרבה הצלחה וברכה בכל מעשי ידיכם
ותודה רבה על פועלכם תמשיכו...ישר כוח ושהשם יברך אתכם על מאמציכם!
שלי
שנינו מתחילים את החיפושים...
לאורך תקופה של כחודש וחצי לערך באתר, אני נכנסת לרשימת ההתאמות ושם כל פעם אני מבחינה בכרטיס של שרון(בעלי שיחיה) באופן המוקטן שבו רואים את התמונה, משפט מייצג וכמה פרטים נוספים.
כל פעם שראיתי את תמונתו, התעוררה בי תחושה של משהו מוכר, למרות שמעולם לא נפגשנו ואנחנו מערים שונות.
אבל למרות זאת לא נכנסתי לכרטיס עצמו מהסיבה שהיה רשום "לומד בישיבה" ואני באותו הזמן הייתי חוזרת בתשובה מאוד טרייה - 3 חודשים, ליתר דיוק.
זה היה ערב לפני יום כיפור ב- 16/9/2010 . התוכנית המקורית שלי, הייתה ללכת לסליחות, ומסיבה שהיום מובנת לי לא הלכתי לשם...
באותו הערב אחרי שיטוט רגיל באתר נתקלתי בכרטיס של שרון (בעלי שיחיה) ששוב העלה בי תהיות...
הפעם...כן נכנסתי לכרטיס, הצצתי בעוד כמה תמונות,קראתי קצת ואמרתי לעצמי "שלי, הוא בחור ישיבה זה לא מתאים לך" ויצאתי מהכרטיס.
לא עברו מספר דקות ושרון שולח לי הודעה פרטית לדבר דרך מסנג'ר והסכמתי...
משם המשכנו לשעות של שיחה וקביעת פגישה ליום ראשון שאחרי יום כיפור.
היה מלחיץ אבל השיחה זרמה ונהנינו מכל רגע ביחד, נקבעה פגישה שנייה ושלישית ואפילו עשינו שבת אחד אצל השני.
כבר בשיחה הראשונה עוד לפני המפגש שרון אמר לי שאני אשתו ואני מצידי לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל המשכתי עם זה...
אחרי הפגישה השנייה ידענו שזה זה ובהמשך התחלנו לתכנן את החתונה.
החתונה נקבעה ל- 12/12/2010. החתונה הייתה מדהימה וכמובן שגם החיים אחר כך ועד היום!
שלי, 03/11/11 12:58
מזל טוב לכם ויהי רצון שכל מעוקבי ומעוקבות הזיווג יקבלו את הזיווג ההגון להם ויעמדו השנה עוד מתחת לחופה.
מגניב מאוד שימח אותי!!! מאחל לכם שתיראו רק ימים טובים יחד!!
אל תשכחו לעדכן מתי הברית... עלו והצליחו.
ישתבח הבורא יתברך הטוב והמטיב ..מזל טוב שתתברכו בכל הרכות הכייייייייייי טובות בעולם!!! מכל הלב..
נהנתי מהמכתב שלך ואת מחזקת פה את האנשים להמשיך לחפש ולא להיתייאש ואשריך